Prop de dues-centes persones tallen l’entrada dels túnels de Bracons en rebuig a la sentència i prolonguen les afectacions a la xarxa viària garrotxina

Les carreteres garrotxines segueixen afectades pels talls continus relacionats amb les protestes per la sentència del Tribunal Suprem. Durant la tarda d’aquest dimecres, un grup de dues-centes persones s’ha desplaçat des d’Olot fins a l’entrada dels túnels de Bracons, on han bloquejat l’entrada a la C-37, pels volts de les sis de la tarda. Els cotxes que volien girar per anar a buscar el coll de Bracons tampoc ho han pogut fer per l’acció dels manifestants. Aquest és l’enèsim tall del dia, després que més d’un centenar d’estudiants garrotxins iniciessin aquest matí una marxa a peu per l’Autovia A-26, aturant-se a l’entrada d’Olot Est, que enllaça Sant Cosme amb el polígon de Begudà. En ser impossible l’accés a la ciutat per aquesta banda, s’han produït retencions importants de vehicles per la carretera de la Canya i Sant Joan les Fonts fins a primera hora de la tarda, en ser l’única via oberta per la banda nord de la capital garrotxina. Consultats per Olot Televisió, prop de la meitat dels estudiants de batxillerat dels quatre centres educatius de la comarca no han assistit aquest dimecres a les classes rutinàries, amb seguiment desigual segons l’institut. Segons han explicat alguns dels joves, no tenen intenció de deixar de fer mobilitzacions en les properes hores i en els propers dies.

Deixa un comentari