Continuen les Marxes per la Llibertat i els aldarulls a les principals ciutats catalanes

Segona jornada de les Marxes per la Llibertat, amb participació garrotxina. Els participants de la columna que va sortir ahir de Girona recorren avui el tram que va de Malgrat a Pineda de Mar, amb aturada a Arenys per dinar. Segons el previst, aquest divendres al migdia totes les marxes confluiran a Barcelona al voltant del migdia, en una gran mobilització. Les Marxes per la Llibertat afecten fins demà el trànsit en diferents punts del país, com també diverses mobilitzacions ciutadanes i estudiantils. Aquest dimecres es va viure una nova nit d’aldarulls a les principals capitals catalanes. Els enfrontaments entre manifestants, Mossos d’Esquadra  i Policia Nacional han acabat amb 96 persones ateses, 46 detinguts i nombrosos danys materials.