Mag Sanyes exhaureix totes les entrades pel seu espectacle Black Bloc al Teatre Principal d’Olot

El jove mag de la Garrotxa, Sanyes, estrena amb totes les entrades exhaurides el seu espectacle a Black Bloc, al Teatre Principal d’Olot.

Black Bloc, és un espectacle de màgia reivindicativa, que igual que en altres disciplines com la música o la pintura, a través de la il·lusió i trucs de màgia, pot ajudar a conscienciar la gent d’algunes de les mancances de la nostra societat. Feixisme, racisme, masclisme, sexisme, refugiats i el canvi climàtic, són alguns dels temes que aborda l’espectacle.

Mag Sanyes: El que ens hi trobarem és quelcom una mica diferent, una mica trencador. La màgia reivindicativa. A més, també és teatral. Això vol dir que tot l’espectacle va amb un context, amb una història. La majoria de jocs són jocs nous, si que n’hi ha algun que és clàssic però adaptat al missatge que volem transmetre.

L’espectacle s’estrenarà aquest dissabte 19 d’octubre a les 7 de la tarda.

x