Oix acollirà la 6a edició de la Trepitja Garrotxa el proper 26 i 27 d’octubre

L’única trail solidària a l’Alta Garrotxa torna els propers 26 i 27 d’octubre organitzada pel Centre Excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch gràcies al conveni amb l’empresa garrotxina Noel Alimentària. L’any passat van ser més de 400 els participants en les diverses modalitats i prop de 200 els voluntaris que hi van col·laborar.

Jordi Port, director de Comunicació de Noel Alimentària: Amb vinculacions solidàries com pot ser la Trepitja Garrotxa que si no m’equivoco des de la primera edició treballen amb nosaltres i ens ajuden a aconseguir aquests objectius a Noel per impulsar aquesta investigació.

Enguany serà la 6a edició de la cursa, que oferirà quatre modalitats. La primera és l’ultra de 84km, la segona de 53km i dues opcions de muntanya; una de 23km i una altra de 13, adaptades per aquells amants del trail que no volen deixar de descobrir els camins i corriols que ofereix la Garrotxa. Aquest any es reforçarà la senyalització perquè cap corredor perdi el fil del recorregut.

Paco Gil, director de Trepitja Garrotxa: L’any passat al ser dues curses més petites, baixes la guàrdia i va passar que treuen senyals i es perden corredors. Aquest any abans que comenci la cursa sortirà un corredor a repassar el recorregut perquè no torni a passar que algú tregui les senyals i els corredors es perdin.

Les inscripcions romandran obertes fins el proper 20 d’octubre al web www.ceolot.cat/trepitja