Prova de foc dura per un CE Besalú que vol continuar situat a la part alta de la classificació

Besalú i Guíxols competeixen aquest dissabte per encapçalar la Segona Catalana de futbol. Els dos equips comparteixen liderat en aquests moments, però els blanc-i-verds tenen encara moltes baixes per lesió. El Sant Jaume i el Bosc de Tosca també afronten partits complicats amb la intenció de mantenir la seva pugna a la part alta de la taula.

El Besalú de Manel Puigvert afronta un dels partits més complicats de la temporada: dissabte rep la visita del Guíxols a partir de les cinc de la tarda. Els ganxons són un dels equips favorits a l’ascens de la competició, però l’enfrontament d’aquesta setena jornada esdevé atractiu perquè si els blanc-i-verds vencen als empordanesos serien els nous líders de la categoria. Actualment, tant els uns com els altres encaren el matx empatats a la classificació, però no l’afronten en les mateixes condicions: el Besalú arriba a la jornada minvat per les lesions, malgrat que recupera efectius.

Manel Puigvert, entrenador del CE Besalú: És un equip molt dur, que ens costarà: espero recuperar els dos expulsats i algun lesionat més per tal de ser més competitius.

Els altres dos equips garrotxins de la categoria també esperen seguir enganxats a la part alta de la classificació: el Sant Jaume rep al Bescanó, un altre dels favorits, dissabte a dos quarts de cinc; per la seva banda, el Bosc de Tosca es desplaça fins al camp del Can Gibert.

x