Una desfilada més gran i més diversa per a la jornada de cultura africana d’aquest dissabte

La cultura africana serà un dels protagonistes del cap de setmana a Olot. Organitzada per l’entitat Sagoe enguany arriba a la tercera edició amb tota mena d’activitats que es duran a terme a la Sala El Torín el dissabte 19 d’octubre, a partir de les quatre de la tarda amb l’objectiu de ser un punt de trobada i acostar la cultura africana, especialment entre els joves.

Mahamadou Ceesay, Sagoe Olot: Fa molta falta la mostrar la cultura africana perquè no es perdi. S’ha d’anar recordant. HI ha joves que mai han estat a l’Àfrica poder saber realment què és Àfrica i d’on venen.

Durant tot el dia es durà a terme balls, dansa, teatre i humor, però sempre amb especial atenció amb la desfilada, aquest any més diversa que mai, i amb vestits fets de teles importades d’Àfrica, elaborats per ells mateixos, però a casa nostra. Sempre amb l’objectiu de mostrar les diferents formes de vestir en els diferents països africans.

Mariamu Touray, Sagoe Olot: Veurem diferents desfilades, tres tipus: una amb ball i teles diferents (Ghana Cap Verda, Gàmbia, Senegal…) d’altres desfilades més enfocades en un sol país…

La jornada cultural africana és una activitat que es fa gràcies a Sagoe, els Pressupostos Participatius d’Olot i l’Ideal.