6.000 persones participen a la manifestació d’aquest divendres a la tarda en suport a les Marxes per la Llibertat

Aquesta tarda, milers de persones s’han concentrat davant l’Ajuntament d’Olot per totes aquelles persones que no han pogut desplaçar-se a la manifestació de Barcelona que s’estava realitzant a les 5 de la tarda en suport a la vaga general i a les Marxes per la Llibertat. Segons la Policia Municipal, hi han assistit unes 6.000 persones.

S’han llegit tres parlaments, seguit del cant dels segadors i diversos càntics en favor de la llibertat dels polítics empresonats.

Estanis Vayreda, portaveu JXCAT Aj.Olot: Una vegada més sorpresos gratament per la resposta d’olotins i olotines. Aquest matí CDR i Assemblea han convocat improvisadament aquesta trobada i de nou molt contents de que la gent d’Olot respon.

Lluís Riera, portaveu CUP Aj.Olot: Per un costat és una sorpresa. Nosaltres aquest matí havíem detectat la necessitat de persones de la ciutat d’Olot que no tenien la possibilitat de baixar a Barcelona. Olotins i garrotxins en general hi havia la necessitat de fer una convocatòria, la capacitat de resposta a partir de les xarxes socials ja veieu la que és, som milers de persones, som un poble organitzat i tenim ànsies i necessitat de llibertat.

Després de la concentració, la multitud ha seguit en forma de manifestació cap als carrers del centre de la ciutat. Han seguit firal avall fins al carrer major, plaça major i carrer Mulleras, pujant pel carrer de Sant Rafel per finalitzar l’acte un altre cop davant de l’Ajuntament d’Olot.

x