El cantautor olotí Toni Beiro presenta el seu cinquè disc ‘Enmig del no-res’

“Enmig del no-res” és el primer single del cinquè disc de Toni Beiro, que porta el mateix nom. El cantautor olotí ha presentat un treball íntegrament en català, fidel al seu estil entre el rock i el flamenc, amb la intenció de fer-se un lloc en l’escena musical al marge dels ritmes festius.

Toni Beiro, artista: La música festiva ha de tenir la seva quota, que està molt bé, però que n’hi hagi d’altres amb la mateixa força. Tant els programadors com els mitjans i els organitzadors de concerts sembla que només apostin per la música festiva, i al final a un li cansa.

El disc està format per una dotzena de cançons, amb esperit crític i reivindicatiu, però també optimista.

Toni Beiro, artista: I fotre una mica de ‘xixa’, que hi hagi missatge en les cançons. Sí que parla d’amor, de lluita, de reivindicació,  però sempre tot amb un final positiu. Agafar el costat més bo de les coses.

Beiro també ha apostat per dedicar un tema al seu fill Nil, “El teu gran viatge”, i incloure al disc algunes cançons de treballs anteriors com “Mentides”, “Un bon moment” o “El petit més gran”, inspirada en el futbolista Leo Messi.

x