La Marxa per la Llibertat es rentrasmetrà per Olot Televisió amb una emissió especial

Les Marxes per la Llibertat estan finalitzant el seu camí. Les diferents columnes ja han entrat a Barcelona, després de sortir aquest matí cap a la capital catalana. Milers de persones segueixen l’últim tram de la caminada, de vint quilòmetres. Les cinc marxes inicials s’han convertit en tres, que han arrencat avui de Premià de Mar, Martorell i Sant Quirze del Vallès.

A aquestes s’hi ha afegit una sisena columna, que ha començat el seu camí aquest divendres des de Castelldefels. Aquesta tarda, a les cinc, hi ha convocada una manifestació massiva als Jardinets de Gràcia de Barcelona, mentre que a Olot també es preveu una concentració de suport a la vaga i les Marxes per la Llibertat a la mateixa hora, les cinc, davant l’Ajuntament. La protesta a Barcelona serà retransmesa en directe per Olot Televisió, amb una emissió especial que durarà fins les nou del vespre.