La UE Olot visita a un Badalona en hores baixes, però sempre perillós

El Badalona és el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda. Un Badalona en hores baixes, coers a la classificació, i sense encara haver guanyat cap partit aquesta temporada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Un equip físic, centrals i jugadors de mig del camp corpulents. I sabent les seves virtuts intentarem imposar les nostres i poder fer-les pujar en el marcador.

Garrido també posa l’accent al recent canvi d’entrenador del Badalona, amb la tornada de Manolo González.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Molta experiència a la categoria, on hi ha fet coses bones, especialment amb el Badalona.

Tampoc va passar per l’alt, a la roda de premsa, preguntar com estan els ànims de Raúl Garrido, després d’enfadar-se diumenge passat per la falta de gol que pateix l’equip. Garrido va assegurar que l’equip està entrenant bé.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Com a totes les famílies i grups hi ha moments que crec que és bo reflectir una mica el fet que podem fer les coses millor. Aquesta setmana han entrenat molt bé, però és que sempre entrenen bé, ho dic de veritat.

Pedro del Campo torna a la convocatòria després d’unes setmanes lesionat, mentre que Joel Arimany és baixa.

x