Les Planes d’Hostoles realitza un acte en rebuig a la sentència i talla la C-63 al seu pas pel municipi

Les Planes d’Hostoles va recordar els polítics presos a través de la lectura de la seva correspondència, en un acte commemoratiu on veïns i veïnes van mostrar el seu rebuig a la sentència. Aquest matí, s’ha produït un tall al seu pas pel municipi.

Ahir al vespre, la Plaça Nova de Les Planes d’Hostoles va reunir gairebé un centenar de persones en un acte de suport als polítics empresonats i en rebuig a la resolució de la sentència del Tribunal Suprem que es va conèixer aquest mateix dilluns.

A l’acte, es van llegir les cartes que els polítics van escriure des dels centres penitenciaris abans o després de la resolució de la sentència.

Marc Puig: El que estem fent avui es recordar que a Catalunya tenim 9 persones a presó injustament per haver premés que la ciutadania pogués expressar-se en forma de referèndum l’1 d’octubre. El que fem és recordar-los a través de les cartes que han escrit moments abans o després de conèixer la sentència i també els al·legats que van fer davant del tribunal de la injustícia.

La coral Retorn Planenc va acompanyar l’esdeveniment amb cançons entre les lectures.

De cares a properes mobilitzacions, en motiu de la vaga general convocada per avui divendres, s’ha fet un tall a la C-63 al seu pas pel municipi.

 Marc Puig: La mobilització que anirem fent serà de tant en tant algun tall de carretera. Divendres es produirà un tall al matí amb acompanyament de batucada i es travessarà el poble de punta a punta.

El tall ha tingut una durada d’aproximadament una hora i mitja.

x