Olot Televisió oferirà demà un programa en directe per la Fira de Sant Lluc

Demà dissabte a les 12 del migdia Olot Televisió ofereix un programa en directe a la Fira de Sant Lluc on es connectarà amb les diverses parts de l’esdeveniment i s’entrevistarà a persones que hi participen.

A les portes de la Fira de Sant Lluc, Olot Televisió oferirà demà dissabte un programa especial en directe en el qual s’entrevistarà a diverses personalitats que tenen un vincle amb la ciutat i amb l’esdeveniment. Les dotze del migdia serà l’hora de sortida de les diverses connexions que s’oferiran en els diferents espais on té lloc la Fira de Sant Lluc. Passant per la Fira Ramadera, la del Vehicle d’Ocasió, la Fira del Dibuix, el Mercat extraordinari de roba, el d’artesania, la visita a les pubilles i els hereus i la Fira del Disc.

I amb entrevistes a l’Organitzador de la Fira Ramadera Josep Maria Ginabreda i el ramader Nil Port, l’alcalde de la ciutat Pep Berga i el Regidor de Progrés Econòmic Estanis Vayreda, el president del Patronat de la Fira del Dibuix Marian Vayreda, el president de l’Associació de Comerciants d’Olot Jordi Rovira. I Mariona Piris de l’Associació la Iera i Rosa Teixidor del Centre d’Iniciatives Turístiques entre alguns dels convidats.

En directe a les 12 del migdia a Olot Televisió amb Joan Manuel Robles i Paula Núñez com a presentadors.

x