Primera jornada de la Fira de Sant Lluc amb un centre d’Olot ple a vessar

El centre d’Olot s’ha omplert de gom a gom aquesta primera jornada de la Fira de Sant Lluc.

La Plaça Major ha estat l’escenari del Tastajocs, un espai per jugar en família i tallers per la mainada. Espais per jugar amb elements de la natura inspirats amb la pedagogia Reggio Emilia, un altre de jocs de taula clàssics i moderns de totes les tipologies.

Quadres realistes, abstractes i caricatures  omplien les voltes de la Plaça Clarà, on hi hem trobat la 64a edició de la fira del dibuix amb gairebé 67 artistes. De fet, és la fira del dibuix més antiga de Catalunya.

Davant de l’Escola Pia, l’Olot Dibuixa, aquest any sota el títol ‘Jo tampoc sé dibuixar’ amb una desena d’activitats i tallers. Algunes de les activitats més destacades han estat la Urban Sketchers, el taller de Gyotaku amb l’artista olotina Alícia Vogel i el dibuixa objectes del Museu Comarcal de la Garrotxa.

A la Plaça de l’Hospital, ens esperava el mercat de les andròmines, plegat de peces de col·leccionisme i ‘trastos vells’. Seguint pel carrer Antoni Llopis, centenars de discs i vinils a la fira del disc.

Davant de l’Ajuntament i els carrers adjacents, hi hem trobat la fira del vehicle d’ocasió amb centenars d’automòbils, i el mercat extraordinari amb gairebé 140 parades de roba i complements.

El Firal petit ha acollit una trentena de corrals de bestiar boví, oví, cabrum i equí. També al llarg de tot el Firal, s’hi ha pogut trobar estands a la fira d’artesania, on s’hi ha pogut comprar directament al ramader el producte derivat de l’animal, com ara formatge, carn, ous…i també productes artesanals com ara complements, olis essencials, i un llarg etcètera de productes.

El més destacat de la Fira de Sant Lluc d’enguany, ha estat l’allargament de la jornada de la Fira Ramadera, que també la podrem trobar demà diumenge.

Seguint amb la programació familiar, demà a les 12h hi ha programada la Disco per Xics, que oferirà un concert amb una posada en escena espectacular a la plaça Campdenmàs.

Deixa un comentari