Recital de la UE Olot femení davant el Montcada i primera victòria de la temporada a casa (4-0)

Sota una intensa pluja, veient passar els núvols i sota un sol radiant, la Unió Esportiva Olot femení va aconseguir aquest diumenge la primera victòria a casa de la temporada, i ho va fer a l’Estadi Municipal davant el Montcada, en un partit el qual les jugadores de Moi Dubé van dominar de principi a fi.

Des dels primers minuts van ser les locals qui van disposar de la majoria d’ocasions. Després de molt picar pedra, les olotines van obrir, finalment, la llauna, al minut 32 gràcies un gol de Júlia Santos, enmig d’un embolic de la defensa visitant, fent que se n’anessin al descans més tranquil·les.

A la segona part el Montcada va començar a fer visibles mostres de cansament, més acostumades a jugar en un terreny de joc més petit. Coral·lí Galeote el segon, només començar la segona meitat. Laia Puig aconseguia el tercer al minut 66, tancant pràcticament el partit, si no ho estava.

Pilar Pérez va enviar una pilota al pal després d’un llançament de falta, en els que van ser els millor minuts del Montacada, quan va estar més instal·lada a l’àrea rival. La unió Esportiva Olot, però, remataria la feina amb un quart gol, obra d’Alba Prat al minut 85, fent que el Montcada abaixés definitivament els braços. 4 a 0 i final del partit.

Moi Dubé, entrenador UE Olot femení: hem fet un bon partit, teníem ganes de jugar aquí a l’estadi una altra vegada. Partit correcte, 4 a 0, primera victòria a casa. Diria que cada vegada sabem jugar més bé a aquest camp, en un camp ample i gros, i això és bo, perquè un dia ens tocarà jugar aquí de locals i estarà bé. El dia que sapiguem jugar bé en un camp ample, com també ho és el del Morrot, no ens guanyarà ningú, i aquesta és la idea. La idea és que mica en mica anem aprenent a jugar a futbol i no a salvar simplement les situacions. Sí, el Montacda juga en un camp molt petit allà a Barcelona, i suposo que ho han notat. També s’ha notat el fet de jugar amb gespa natural, i a tot això ens ha anat millor a nosaltres in ha perjudicat al Montcada. A hores d’ara a la quarta jornada ja ha perdut tothom, lliga molt igualada, i tenim totes les opcions de tirar cap amunt. Ara tenim dos o tres setmanes per asseure’ns amb les jugadores, parlar, plantejar objectius i no allargarem gaire, perquè estem a la cinquena jornada,i ens toca prendre decisions i decidir cap on anirem.

La setmana la Unió Esportiva Olot femenina jugarà novament a casa, aquest cop a les instal·lacions del Morrot, i ho farà contra el Pontenc, actualment situats a la part mitja de la taula.

Deixa un comentari