El Planestiueja’t dona gairebé 12.000 euros a la Fundació Albert Bosch per lluitar contra el càncer infantil

Un dels concerts més multitudinaris aquest any del Planestiueja’t, el Festival de música de les Planes d’Hostoles, va ser la festa familiar. Les actuacions del Pot Petit i Reggae per Xics van portar prop de 1.500 persones al municipi, per viure un diumenge diferent; però la diada també era solidària, i la jornada va aconseguir recaptar gairebé 12.000 euros que es destinaran a la Fundació Albert Bosch per a lluitar contra el càncer infantil. Aquesta xifra supera amb escreix la que es va aconseguir l’any passat, doblant la donació aportada.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “És una causa molt noble, i tots coneixem a gent que passa per aquesta malaltia. Per tant, estem satisfets de respondre a aquesta necessitat, de fer que els infants passin un pas més lleuger per la malaltia i aconseguir la seva recuperació.”

Segons l’organització del festival Planestiueja’t, ja es treballa en la programació per l’any vinent, i esperen que la nova jornada familiar torni a ser un èxit com la del passat estiu.