Els canvis a la Fira Ramadera impacten positivament en una Fira de Sant Lluc amb menys visitants de Barcelona

Els canvis fets a la Fira Ramadera han tingut un impacte generalment positiu, segons les valoracions recollides per l’Ajuntament d’Olot. El canvi d’ubicació del Torín al Firal Petit ha sumat un atractiu de visita molt a prop d’altres fires com la del vehicle d’ocasió o el Mercat d’Artesania.

El consistori valora positivament l’afegit de les parades de productes al costat de la mostra de bestiar, si bé creu que ha de seguir treballant per evidenciar la relació entre els dos extrems d’aquesta cadena productiva de quilòmetre zero.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Ciutat a l’Ajuntament d’Olot: Que aquell producte, aquell formatge o aquells ous sortien dels animals que es mostraven. Haurem de veure com ideem alguna fórmula perquè aquesta vinculació hi sigui una mica més però, bé, ens sembla que l’espai és molt adequat, que els sectors es retroalimenten, és a dir, la gent interessada en el vehicle d’ocasió veu també la Fira Ramadera, etc.

L’ambient de protesta per la sentència del procés s’ha notat en aquesta edició de la Fira de Sant Lluc, amb menys visitants de fora de la comarca.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Ciutat a l’Ajuntament d’Olot: Ha estat una fira amb menys visitants d’altres comarques. Ens ha visitat especialment gent d’Osona i el Ripollès però hem trobat a faltar visitants de làrea metropolitana de Barcelona, i això era normal. També és veritat que la gent d’Olot i la Garrotxa s’ha quedat més i l’ha gaudit més.

L’Ajuntament d’Olot ha recollit una valoració generalment positiva dels diferents sectors participants, sobretot pel que fa a la franja de dissabte a la tarda.

x