Els joves afrogarrotxins reivindiquen els seus orígens a la Jornada Cultural Africana d’Olot

La diversitat de les expressions artístiques i culturals del continent africà van omplir dissabte la sala El Torín d’Olot. Va ser en la 3a edició de la Jornada Cultural Africana, que es finança a través dels Pressupostos Participatius de Joventut. Per primera vegada, l’organització ha anat a càrrec de l’entitat de joves afrogarrotxins Sàgoe, que l’han convertit en tota una tarda d’activitats obertes a tothom.

Hawa Touray, Sàgoe Olot: “Aquí volíem transmetre un missatge d’ensenyar la nostra cultura de l’Àfrica, hem portat balls, gastronomia africana, modelatge, roba…”

 

L’humorista senegalès Thimbo Samb, el raper banyolí Daura Mangara i diversos grups de música i dansa africana van ser presents a ja jornada, una tarda festiva però també de reivindicació, que busca apropar un col·lectiu als seus orígens.