ERC vol que s’inverteixi el 40% del pressupost a rehabilitar el Nucli Antic d’Olot

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Olot ha demanat que un 40% del pressupost d’enguany que l’Ajuntament destina a inversions es reservi per a la rehabilitació del Barri Vell de la ciutat. Un pla de xoc integral d’aproximadament 1 milió d’euros per tal de que el barri no es converteixi en un solar i un desert de comerços.

Una de les accions que l’actual govern va fer al Barri Vell, va ser la creació de l’espai de coworking de Ca-Nyera, que segons el grup municipal, ha tingut pràcticament impacte 0 al barri.

Anna Barnadas, ERC Aj. Olot: La única manera de donar-li vida al barri es que la gent vingui a viure al barri. I per venir-hi a viure els habitatges han de tenir una qualitat i cal una oferta d’habitatge. Que la gent vingui a viure aquí crearà la necessitat d’obrir comerços i per tant millorarà el teixit social del barri i tindrem un barri vell com moltes altres ciutats han aconseguit.

Banyoles o Girona, el primer per la dimensió i el segon pel model de transformació, són dues de les ciutats que s’han posat d’exemple, recalcant que és un projecte viable i possible.

Recordem que a principis d’octubre, va haver-hi un nou esfondrament al barri vell, concretament al número 14 del carrer Lliberada Ferrarons.

x