La UE Olot aconsegueix un punt més, davant el Badalona, però continua amb falta de gol (0-0)

La Unió Esportiva Olot no perd però tampoc guanya. Nova jornada i nou empat per l’equip de Raúl Garrido, que segueix tenint problemes a l’hora de ficar gols, aquest diumenge, però, amb menys ocasions del que ens venia oferint en les últimes jornades.

Al seu davant hi tenia un Badalona, coers a la classificació, però sempre perillosos, tractant-se d’un dels equips potents del grup tercer de la segona divisió B. La primera part ha estat travada per part dels dos equips. Tot i així Natalio i Héctor Simon han tingut dues bones opcions.

A la segona part els jugadors de Raúl Garrido han aconseguit imposar el seu joc durant una estona, però ha estat el Badalona qui gairebé s’emporta els tres punts amb dues grans ocasions al descompte del partit, i on Pol Ballesté ha sigut clau per, almenys, salvar un punt.

La setmana que ve la Unió Esportiva Olot rebrà un dels gegants de la lliga: un Nàstic de Tarragona, com el Badalona, en hores baixes, situats a la part baixa de la taula i amb només dues victòries de nou partits jugats.