Més de 2.000 nenes, noies i dones participen a la 3a edició de la Cursa de la Dona de Les Preses

Aquest diumenge ha tingut lloc una de les diades més esperades de l’any al municipi de Les Preses, amb la celebració de la Cursa de la Dona, que enguany complia 3 anys i que malgrat les males previsions de temps des de bon matí, no han frenat a 2.000 nenes, noies i dones a participar d’aquesta cursa solidària, els beneficis de la qual van destinats a la Fundació Oncolliga Girona, i als malalts i de càncer i els seus familiars.

 Love Lopera, organització Cursa Dona Les Preses: Teníem clar que hauria de caure molta aigua per anul·lar-ho i per evitar problemes, però l´’únic mal que ens podia passar és que ens mulléssim.

 Pere Vila, alcalde de Les Preses: Jo dic, la pluja ha tret la pols, per tant ha aplanat el camí i elles a córrer.

 Lluïsa Ferrer, presidenta Oncolliga Girona: Vam néixer només per estar al costat del malalt i les seves famílies i gràcies aquestes curses ho podem anar aconseguint. I tot es fa desinteressadament, això és allò maco i bo, ningú cobra per fer aquesta feina.

Una de les dades que demostra la magnitud d’importància que té la Cursa de la Dona de Les Preses és que el dia de la cursa, hi ha més gent aplegada al parc 1 d’octubre, lloc on es duu a terme la sortida i altres activitats com Zumba, que tots els presencs i presenques empadronats junts.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Perquè s’entengui l’èxit de la Cursa de la Dona, aquí a Les Preses hi ha 2.002 dones participant-hi, i a Les preses hi tenim empadronats 1.800 persones, més o menys.

A les 10 del matí s’ha dut a terme la sortida, d’una prova curta que anava fins al Parc Xingurri i tornava al punt d’inici, i la llarga, que anava fins La Fageda i el Corb amb tornada al mateix Parc 1 d’octubre de Les Preses.

La primera en arribar a la meta ha estat Paula Duran, primera en completar la prova curta en poc més de 22 minuts, encara que el resultat no és el més important, ja que la cursa no és competitiva.

 Paula Duran , vencedora prova curta: Guanyar no és allò important, allò important és participar i així pot ajudar a aquelles persones que ho necessitin, tot de dones a per un objectiu.

Mar Bierge i Tura Benítez, participants: És el segon any que venim i la fem amb família sempre, amb la meva neboda. Intentem participar en aquestes bones causes.

Una nova matinal solidària a Les preses, amb un bon esmorzar, bon ambient, bona companyia i solidaritat.

 Pere Vila, alcalde de Les Preses: hem  e felicitar la gran organització que fan aquestes dones d’aquí a les Preses.

Lluïsa Ferrer, presidenta Oncolliga Girona: aquestes dones són invencibles, imparables, i només podem dir: felicitats.

Love Lopera, organització Cursa Dona Les Preses: Nosaltres hi posem la il·lusió i les ganes, partir d’aquí al resta ho fan elles.

Deixa un comentari