Prop de quaranta Pubilles i Hereus de la Garrotxa es troben per primera vegada abans d’escollir els representants olotins comarcals

Les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot van acollir de nou la primera fotografia de grup dels hereus i pubilles dels diferents municipis de la Garrotxa. Es tracta de la primera presa de contacte de tots ells per conèixer algunes de les tasques que es duen a terme durant l’any, en cas de ser escollits com a representants comarcals. Prop d’una quarantena de persones van ser presents a la trobada, que enguany comptarà amb noves incorporacions, com una representació de Maià de Montcal.

Josep Andrés, president CIT Olot: “No hi ha cap comarca al llarg del territori de Catalunya que aplegui tants municipis com aquí. Som prop d’un 90% dels pobles a la gala dels hereus i pubilles de la Garrotxa, i no passa a cap altre lloc.”

Gerard Valls, Hereu Bosc de Tosca: “Representar el teu barri és un honor i un orgull; veus sempre com amics i familiars ho fan, i per tant t’ho prens com una referència per tal que els teus estiguin satisfets de la feina que fas…”

Durant la jornada, les pubilles i hereus van haver de fer una prova de coneixements culturals i socials, per optar a ser escollits en la gala comarcal que tindrà lloc el proper 23 de novembre.

Deixa un comentari