Després de 5 jornades, a la UE Olot femení li toca decidir quins objectius perseguir des d’ara i fins a final de temporada

Després de 5 jornades al grup segon de la Primera Divisió femenina de futbol, la Unió Esportiva Olot va escalant posicions jornada rere jornada i en aquests moments es troba ala 4a posició de 16 equips.

Després d’un inici de lliga estrany amb dues victòries fora de casa (davant el Vilassar i el Torelló) i dues derrotes a casa (davant el Santaperpètua i el Sant Adrià), les noies de Moi Dubé van aconseguir en la darrera jornada la primera victòria de la temporada, fent-li 4 gols al Montcada a l’Estadi Municipal.

Com cada temporada, i com sempre explica en Moi, ara es moment d’asseure’s i que siguin les pròpies jugadores quina exigència es volen posar al damunt i cap a quin objectiu anar d’aquí a final de temporada.

Moi Dubé, entrenador UE Olot femení: A hores d’ara a la quarta jornada ja ha perdut tothom, lliga molt igualada, i tenim totes les opcions de tirar cap amunt. Ara tenim dos o tres setmanes per asseure’ns amb les jugadores, parlar, plantejar objectius i no allargarem gaire, perquè estem a la cinquena jornada,i ens toca prendre decisions i decidir cap on anirem.

Segons el tècnic, una de les claus de futur d’aquest equip està en saber jugar en terrenys de joc grans, com el de l’Estadi Municipal o el del Morrot, en aquest últim , on juguen habitualment. Cosa que cada dia saben fer millor.

Moi Dubé, entrenador UE Olot femení: Diria que cada vegada sabem jugar més bé a aquest camp, en un camp ample i gros, i això és bo, perquè un dia ens tocarà jugar aquí de locals i estarà bé. El dia que sapiguem jugar bé en un camp ample, com també ho és el del Morrot, no ens guanyarà ningú, i aquesta és la idea. La idea és que mica en mica anem aprenent a jugar a futbol i no a salvar simplement les situacions.