La Casa Blava d’Olot incorpora productes renovats sense perdre la seva essència

La Casa Blava d’Olot és un dels establiments més emblemàtics de la ciutat i continua oferint els productes de sempre amb algunes novetats sense perdre l’essència que els caracteritza. Els clients de tots la vida segueix dipositant la seva confiança en el comerç per comprar-hi productes com pijames, cotilleria i roba interior.

Es tracta d’un dels establiments més emblemàtics de la capital garrotxina, és la Casa Blava, una botiga que, segons el seu propietari, és un comerç útil, ja que s’hi poden trobar peces bàsiques per vestir durant el dia a dia a més de roba per a la llar. Persones de totes les edats hi han dipositat la seva confiança des de fa més de seixanta anys, quan la botiga va obrir les seves portes per primera vegada. Ara prenen el relleu uns nous propietaris, tot i que afirmen seguir treballant sense perdre l’essència que caracteritza aquest establiment.

 Josep Colomer, propietari: Casa Blava és una botiga de roba al detall que jo particularment de tota la vida que ja hi venia amb els meus pares, me’n recordo que de petit ja la coneixia, també n’era client i  no deixa de ser un dels establiments emblemàtic de la ciutat.

Roba per a tota la família, des de pijames, cotilleria, roba interior i per a la llar, i ara, apostant cada vegada més per la moda masculina de qualitat i a preus assequibles sense deixar d’oferir els productes que s’hi han pogut trobar des de sempre.

Josep Colomer, propietari: El ‘top ten’ són pijames, roba d’interior com bates i pijames, cotilleria i roba interior. Podrien ser els tres articles que serien els que més es venen.

La clientela de tota la vida continua sent fidel a Casa Blava i això, és el que els fa seguir endavant. Des de tots els racons de la Garrotxa, el Ripollès i, fins i tot Osona, persones que coneixen l’establiment des de fa anys continuen acostant-s’hi per adquirir els productes que s’hi ofereixen. És una botiga de confiança, on sempre s’hi ha comprat i on s’hi seguirà comprant, perquè aquesta és l’essència de l’olotina Casa Blava.

Deixa un comentari