Torna a encendre’s la flama de l’hoquei patins femení a Olot

Iona Castanyer, jugadora CH Olot: Hola em dic Iona i tinc 7 anys.

I com ella fins a una quinzena de nenes més formen part de la nova generació de jugadores del  Club Hoquei Olot. Algunes d’elles animades pels seus propis pares i mares, ex jugadors d’hoquei, i d’altres animades per les seves amigues.

 Maria Sánchez, jugadora CH Olot: Una amiga meva m’ho va dir i em va semblar que seria molt guai. Ho vaig provar i em va agradar molt.

Jordi Gironès, coordinador CH Olot: Pel club és una alegria immensa que hi hagi unes 10-12 nenes de 8-10 anys, una altres nenes més petites que comencin…

Una desena d’aquestes nenes han fet possible la creació d’un equip dues dècades després, concretament un comarcal. L’entrenador d’aquest equip és, precisament, el pare de dues de les nenes i té molt clar quin ha de ser l’objectiu.

Quim Masó, ex jugador, entrenador equip femení i pare de dues de les nenes: Si es guanya o perd… ja s’anirà aprenent. La qüestió és que facin un grup maco, que aprenguin les normes del joc i que vagin jugant.

Marina Cucala, jugadora CH Olot: Anem a  prendre la pilota, ens la passem, fem cons…

Abril Sau, jugadora CH Olot: Abans la meva mare hi jugava i em va fer il·lusió provar-ho.

 Sofi González, ex jugadora i mare de l’Abril: Em fa molt il·lusió que hi torni haver nenes, perquè per aquí a la província n’hi ha pocs d’equips de nenes.

Maria Sánchez, jugadora CH Olot: Em pensava que m’agradaria, però no tant, tant…