El mag garrotxí Sanyes omple el Teatre Principal d’Olot amb l’espectacle ‘Black Bloc’

Els espectadors que van assistir aquest dissabte al Teatre Principal d’Olot per veure l’obra del mag garrotxí Sanyes, es van trobar només entrar amb un escenari que els transportava enmig d’una manifestació. Black Bloc és un espectacle de màgia reivindicativa que ajunta totes les preguntes i respostes del jove il·lusionista sobre temes que afecten directament a la societat d’avui en dia.

Sanyes, mag: Era un espectacle de màgia dins un context teatral en podríem dir. Tot i així era un espectacle de màgia reivindicativa, hi havia tres elements; màgia, teatre i reivindicació i el que van poder veure era un escenari on només entrar ja es trobaven amb una manifestació.

Xenofobia, racisme, refugiats i el canvi climàtic són algunes de les temàtiques que Sanyes ofereix a Black Bloc. 330 espectadors van poder gaudir aquest cap de setmana passat de la primera de les actuacions al Teatre Principal d’Olot.

Sanyes, mag: L’objectiu és portar-ho a diversos llocs, si pot ser arreu de Catalunya, és molt difícil però bé, portar aquest espectacle a diferents teatres i com més lluny més il·lusió fa i millor.

El jove garrotxí oferirà el mateix espectacle novament el proper 26 de gener al Teatre Principal d’Olot amb algunes modificacions i millores, ja que assegura que de moment se centrarà en perfeccionar la proposta Black Bloc per seguir oferint-la a altres racons del territori.

x