Es reinicien les obres de la C-66 entre Besalú i Serinyà que permetran millorar els accessos a Sant Ferriol

L’any passat van iniciar-se les obres de millora de la C-66, un cop acabada l’autovia entre Olot i Besalú, per tal de disposar de nous accessos al municipi de Sant Ferriol. Aquesta actuació, que intervé en diferents punts de la carretera que uneix Sant Ferriol amb Serinyà, es va aturar pels requeriments dels propietaris, però un cop solucionats, la reforma ha tornat a posar-se en marxa. L’obra pretén millorar la seguretat dels accessos a Sant Ferriol, i les màquines ja estan treballant sobre el terreny.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: “L’important és fer aquest pedaç a la zona de la sorrera, on hi tindrem una rodona que permetrà entrar millor a Sant Ferriol i Besalú, i permetrà millorar l’accés dotant d’una nova entrada i sortida cap a la xarxa viària.”

L’actuació també preveu un eixamplament de la calçada i nous accessos al veïnat de Fares, a més d’una nova rotonda a Serinyà. Així mateix, l’obra és important pel desenvolupament del nou polígon de Sant Ferriol, actualment en construcció. Es preveu que els treballs durin uns quinze mesos, i tenen un pressupost de més de 6 milions d’euros. Per al consistori, es tracta d’una millora notable, sempre a l’espera de la construcció de l’esperada autovia fins a Girona.