L’atleta d’ultratrails Pau Capell tornarà a participar a la Trepitja Garrotxa en considerar-la una prova especial per a l’esportista

Prop de 450 atletes participaran aquest cap de setmana en les diferents modalitats de la Trepitja Garrotxa, la cursa solidària del Centre Excursionista Olot. Aquesta prova esportiva compta amb molts assidus, i un d’ell és Pau Capell, el guanyador de la darrera Ultra Trail del Montblanc. Capell tornarà a ser present dissabte a la cursa de muntanya de l’Alta Garrotxa, en el recorregut de 53 quilòmetres. El de Sant Boi opta a repetir una victòria que ja ha aconseguit en altres ocasions, com en la seva primera participació, on va trencar tots els pronòstics dels organitzadors.

Paco Gil, organitzador Trepitja Garrotxa: “Recordo que en Pau tenia 20 anys, i al quilòmetre 1 ja anava tot sol la primera vegada. Clar, m’estranyava…i pensava: què fot aquest noi??”

Tot i no ser una de les proves de referència del calendari internacional, el tracte familiar de la Trepitja Garrotxa i la complicitat amb els voluntaris que l’organitzen fa que sempre atregui a molts corredors de nivell. Malgrat que una lesió impedirà que hi corri, també hi serà present Jordi Gamito, guanyador de l’Everest Trail Race. Arran d’aquesta vinculació, tant Capell com Gamito són socis del Centre Excursionista Olot, i sempre que el calendari els permet participar acudeixen a la crida de l’Alta Garrotxa.

x