El llibre del Club Tennis Olot mostra la seva història des de l’any 1912

Qui va introduir el tennis a Olot l’any 1912? Com es van iniciar els primers olotins en la seva pràctica? Qui eren i com es va fundar el club són algunes de les qüestions que Pep Planellas, autor del llibre ‘Memòries en blanc i negre del Club Tennis Olot’, ha volgut respondre per tal de plasmar la història del club perquè no es perdi.

Pep Planellas, autor del llibre: La informació estava desperdigada entre moltes famílies, cada vegada és més difícil de recordar aquestes coses per la gent jove i em va semblar que podria estar bé recopilar tota la història del club des de l’any 50 que es va fundar fins ara.

Han estat prop de 70 les famílies que han col·laborat en l’elaboració del llibre cedint imatges i els seus testimonis. Des dels inicis del club fins a l’actualitat, passant per l’aiguat que va inundar la capital garrotxina i, en conseqüència, també les pistes de tennis.

Pep Planellas, autor del llibre: Van refundar el club una altra vegada, sempre amb les mateixes pistes que venien del 1912 aquí al Passeig de Sant Roc i el dia de la inauguració, el dia de Sant Lluc de l’any 1940 hi va haver el famós aiguat i no va quedar ni l’apuntador, van quedar totes les pistes arrasades i així es va acabar.

Anècdotes, històries i fotografies formen el llibre que es pot trobar a la cafeteria del club, una fundació amb prop d’un miler de socis que actualment ha renovat la seva junta incorporant al tenista olotí Tommy Robredo.