La Fundació Tommy Robredo impulsa una bicicletada solidària aquest dissabte

Tot de handbikes ompliran la via verda d’Olot a Sant Esteve d’en Bas aquest dissabte, amb la celebració d’una activitat els recursos econòmics obtinguts de la qual aniran destinats a la Marató de TV3 d’aquest any, dedicat a les malalties minoritàries. Aquesta és una activitat impulsada des de la Fundació Tommy Robredo, juntament amb el Grup Mifas, el Centre Logístic de Bicicletes i el Club Ciclista Bas.

Josep Maria Parramon, Fundació Tommy Robredo: ES tracta de 3 recorreguts sortits del Pavelló Firal, a l’antiga estació. Un fins a Codella, l’altre fins Les Preses i un últim fins a Sant Esteve d’en Bas, i llavors tornar.

 Josep Ligero, Mifas: Hi haurà voluntaris pel bici carril per ajudar als participants si cal.

 Pep Planellas, ATMA:Gràcies a vies verdes i a l’aportaió de material excepcional, obra el camp a la possibilitat de per  les persones amb problemes de mobilitat.

L’activitat començarà a dos quarts de deu del matí a l’esplanada de l’antiga estació. Durant el recorregut els participants faran una aturada per fer una activitat amb les Àvies Remeieres del Parc de Pedra Tosca. Els timbalers ‘Dum, Dum, Dum’ seran els encarregats d’animar la festa. Tothom qui ho vulgui podrà comprar unes camisetes fetes per la ocasió i fer els seus donatius.