L’hereu i la pubilla d’Olot tornen a participar al certamen per ser hereu i pubilla de Catalunya

Carles Soler i la vinguda de la pubilla de Catalunya al Ball Pla de Sant Miquel han fet possible que aquest any els encara actuals hereu i la pubilla d’Olot participin al certamen que els pot donar la possibilitat de ser hereu i pubilla de Catalunya. Va ser concretament al sopar de la festa del barri de Sant Miquel on Jordi Ferrés i Núria Bailador se’ls hi va presentar aquesta oportunitat.

Carles Soler, responsable Ball Pla Sant Miquel: En el sopar hi havia pubilla i hereu d’Olot i la Garrotxa, vam començar a xerrar, va sorgir la idea de presentar-se. I els hi vam proposar. I mira, tenim l’hereu i la pubilla d’Olot que es presenten per Catalunya. Llavors també hi ha l’hereu i la pubilla de Santa Pau.

Jordi Ferrés, hereu d’Olot 2018: Ens va il·lusionar molt i hem decidit anar-hi. Ens fa especial il·lusió per conèixer gent, el foment de les tradicions catalanes. Donar les gràcies a en Carles, que és qui se n’ha cuidat i la Sílvia, de l’Associació del Barri de Sant Miquel, que ho han fet possible.

En total seran 65 els hereus i pubilles que seran presents a partir d’aquest divendres a Solsona, on es durà a terme l’acte d’elecció dels nous hereu i pubilla de Catalunya. Dissabte serà moment pels exàmens, on es preguntarà als candidats història de Catalunya i qüestions de saber estar i representació.

En aquest acte hi participaran també, com ja és habitual, l’hereu i pubilla de santa Pau, enguany Adrià Guix i Anna Coromina.