Olot obre de nou Els grans interrogants de la ciència amb la seva 13a edició

“Com es veu el cervell humà amb el microscopi?” Aquesta és la pregunta que es voldrà desvetllar aquest divendres al Casal Marià, mitjançant una conferència del doctor en biologia Martí Colom, a partir de les set de la tarda. És una de les activitats vinculades amb el cicle Els grans interrogants de la ciència, que arriba a la seva 13a edició per intentar resoldre dubtes de l’àmbit, fent-ho de forma accessible per a tot el públic.

Montse Mallol, directora Museus d’Olot: Són temes molt específics d’investigació, però són pensats perquè a l’hora d’exposar-los al públic siguin entenedors i amens, i provoquin la motivació de tota la societat.

Fins a finals de maig hi haurà cada divendres una conferència al Casal Marià d’Olot, que debatrà sobre els temes científics i tecnològics que ens envolten. Per exemple, enguany hi ha programades conferències sobre les bateries del futur, la intel·ligència artificial o la taula periòdica dels elements.