Olot Televisió participarà activament en la propera edició de La Marató de TV3

Olot Televisió participarà activament en la producció de la propera Marató de TV3. Aquest dijous al migdia, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Xarxa, en representació dels mitjans de comunicació de proximitat, han signat el conveni per fer-ho possible. En la seva propera edició, la Marató sortirà del plató de TV3 per recórrer el territori on se celebren les activitats que la fan possible, amb connexions a Olot, Reus i Tàrrega, a més del Casino l’Aliança del Poblenou. L’actor i presentador Quim Masferrer serà l’encarregat de cosir aquest territori amb un autocar que recorrerà les diferents seus. D’aquesta manera, Olot Televisió i altres mitjans de comunicació comarcals es posen al servei de la Marató per aconseguir un major èxit i una major proximitat de l’esdeveniment.

Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA: Hem signat un conveni amb la Xarxa Audiovisual Local perquè tinguin una participació molt més activa en la Marató. Al final, el servei audiovisual d’aquest país fa pinya al voltant de la Marató de TV3 i sumem esforços i, per tant, el talent i el servei tècnic que té la XAL, que ha demostrat que és bo, es posa al servei del país i de la Marató perquè junts tenim més força que separadament.

Albert Brosa, directot d’Olot Televisió: Hi ha dos conceptes que hem d’agrair a TV3, un és que la Marató, que és un gran projecte de país i un àxit de la televisió pública, s’obri a tot el territori i, per tant, també es faci a Olot, i l’altra qüestió que vull agrair és que s’hagi pensat en el món local, perquè també formem part del país, del seu àmbit comunicatiu.

Francesc Pena, conseller delegat XAL: Súper convençut que tant Reus Televisió com Tàrrega com Olot Televisió estaran a l’alçada del que la direcció de TV3 els demani.

Deixa un comentari