El Circuit Gironí de Cros arrenca amb la 24a edició del Cros Olot

Joan Domènech, vicepresident esportiu CN Olot: “El terreny estarà com estarà, suposo que hi haurà algun tros enfangat. Evidentment amb el cros ens agradaria que estigués una mica enfangat perquè un cros és una cursa a l’aire lliure i si hi ha dificultat a la gent li agradarà més, però no, estarà bé i es podrà córrer perfectament”

Les fortes pluges d’aquesta setmana, no impediran que aquest diumenge es doni el tret de sortida al Circuit Gironí de Cros amb la 24a edició del Cros Olot. Des de la organització esperen una participació similar a la de les edicions passades, gairebé 300 esportistes. El circuit serà al voltant del Club Natació Olot, als paratges de Les Tries, un dels recorreguts amb més dificultat del circuit ja que les característiques de l’itinerari i el seu desnivell fan que sigui un repte per tots els esportistes que hi participen.

x