S’inicia la primera de les fases de construcció del polígon de Sant Ferriol

L’activitat industrial al polígon de Sant Ferriol ja ha començat. Després de poc més d’un any l’empresa càrnia del grup gironí Cañigueral ha iniciat les obres per a la construcció de la fàbrica al terreny del municipi en una parcel·la de prop de 37.000 m2. Aquesta suposa la primera de les fases del polígon de Sant Ferriol, tot i que les grans dimensions de la construcció endarreriran l’obra fins a dos o tres anys.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: Aquí tenim tot el polígon industrial que està per desenvolupar. Hi ha dues fases, la primera és la que toca amb Besalú i la segona és la de la banda contrària. En aquesta primera ja han començat els moviments de terra i a partir d’aquí aniran avançant.

De moment el consistori ja té a disposició la segona de les fases del polígon, de manera que s’ofereixen prop de 50.000 m2 de parcel·les per a empreses que vulguin instal·lar-se als terrenys del municipi.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: Inclús tot i ser petites parcel·les donarem facilitats si algú en necessita més mirar que puguin fer-se parcel·les més grans i en comptes de tantes de petites, doncs que n’hi hagi dues o tres de grans, que sembla que és la necessitat que hi ha de sòl industrial aquí a la comarca, de parcel·les grans per indústries també més grans i no per a petits.

Tot i que les parcel·les de la segona fase encara no s’han venut, l’Ajuntament de Sant Ferriol es mostra optimista amb l’impuls econòmic que això suposarà per al municipi.

x