El CEF Bosc de Tosca supera la UE Camprodon en un final marcat per la polèmica arbitral (2-0)

Gran partit el que es va viure al Camp de Futbol Municipal de Bosc de Tosca, després de la presentació dels equips del club presidit per Xevi Cros. La vuitena jornada de lliga va enfrontar el CEF Bosc de Tosca davant la UE Camprdon. El conjunt local va aconseguir una important victòria per 2-0 en un final marcat per una expulsió molt criticada per l’equip de fora.

La primera part va deixar jugades destacades. La UE Camprodon va començar el matx més còmode que els locals i va començar a generar diverses situacions de perill. El davanter Abdessamadei Akrich, amb intensitat, i Ezequiel Romero, un jugador de molta qualitat, van aconseguir desbordar la defensa del Bosc de Tosca. Els groguencs ho van intentar al contraatac, però no hi va haver sort.

La tònica del matx va canviar totalment a la represa. Antonio Megías, al minut 43, va aconseguir estrenar el marcador i decantar la balança a favor dels de casa amb un bon xut des de fora de l’àrea. A partir d’aquí, el Camprodon va obtenir el control de la possessió i el Bosc de Tosca ho continuava intentant al contraatac. Els visitants van disposar de diferents ocasions per empatar el matx, però un inspirat Sergi Grabalosa no els ho va permetre.

Al minut 83, Ezequiel Romero va veure la segona targeta groga per una entrada i el Camprodon es va quedar amb un jugador menys. La decisió arbitral va ser molt protestada pel conjunt visitant. El Bosc de Tosca va tenir ocasions de gol per sentenciar el partit i finalment ho va fer, al minut 90, amb una diana d’Alejandro Gaitán, al contraatac.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: Molt content perquè veníem d’una derrota al camp del Can Gibert i d’un empat aquí a casa contra el Besalú. Vulguis o no, era gairebé imperiós guanyar perquè si no els altres van sumant i et poses en una situació perillosa.

Rafa Rodríguez, entrenador de la UE Camprodon: L’àrbitre ha volgut tirar targetes grogues, condicionar una mica el joc als nostres centrals i ha volgut ser protagonista per condicionar una mica el joc. La primera part, perfecte, i a la segona part hem tingut ocasions. Ens hem quedat amb un home menys injustament. Crec que hem estat millor. Teníem la pilota, però quan has de jugar en contra de tantes adversitats és molt complicat.

El Bosc de Tosca visitarà el camp de la UE Porqueres durant la pròxima jornada de lliga i la UE Camprodon rebrà el líder de la categoria, l’AD Guíxols.