El CH Olot B-Sensible supera el Maçanet B i segueix a les primeres posicions del grup B de la Nacional Catalana

El Club Hoquei Olot va aconseguir aquest dissabte una nova victòria a la lliga, davant el Maçanet B. Els jugadors de Jordi Costa van començar molt bé el partit, sent molt dominadors en el primer període. Nil Rodríguez aconseguiria la primera diana del matx, aprofitant una passada de Marc Prat.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica que la primera. Joan Mangas va aconseguir el 2 a 0, que havia de servir per donar tranquil·litat als olotins. Però el Maçanet B no va baixar els braços i van aconseguir, ben aviat, el 2-1, que va fer entrar en dubtes al Club Hoquei Olot. Dubtes que augmentarien quan els Maçanet va aconseguir el segon, que servia per posar les taules en el marcador.

El Club Hoquei Olot B-Sensible, però, va posar sobre la pista tota la seva qualitat i el seu talent per donar el cop de puny definitivament el partit, en forma de dos gols: el primer de Lluc Jiménez, gràcies una passada de Ferran Sacrest. Pocs instants després seria al revés: gol de Ferran Sacrest a passada de Lluc Jiménez, després d’una genialitat.

Jordi Costa, entrenador CH Olot- B Sensible: Bastant bé el partit, ben posats a la pista, dominant la pilota. La primera part l’hem acabat 1 a 0, crec que hem estat molt superiors al Maçanet. La segona part l’hem començat amb la mateixa dinàmica, semblava no plàcid, ja que no n’hi ha partit fàcil en aquesta categoria, però que sí el teníem bé el partit. Però ens han fet un gol, ens han deixat tocats i de cop ens ha entrat la por a guanyar; ens han fet el segon i el partit s’ha girat com un mitjó i han passat a ser ells els dominadors. La gran sort que tenim és que tenim una plantilla molt bona i amb molta qualitat, i som capaços de donar-li la volta al partit amb un moment. Ara ho hem comentat als vestidors i ho hem estat parlant un rato: si volem estar a la part de dalt de la classificació no hem de patir tant en els partits. Es poden guanyar de moltes formes i hem de ser més dominadors i marcar més el ritme del partit.

Gran victòria del Club Hoquei Olot que continua a la part alta de la classificació, d’una lliga que segueix marcada per la igualtat en els resultats.

x