Unes 450 persones participen en la 24a edició del Cros Olot sota un sol radiant

Unes 450 persones van participar diumenge en la 24a edició del Cros Olot al paratge de les Tries sota un sol molt agradable. La prova va ser el tret de sortida del curs de la disciplina a la demarcació de Girona, que s’utilitza per puntuar al rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa.

Josep Maria Roure, coordinador atletisme CN Olot: “El club ha apostat fort per aquesta continuïtat. Vam començar a formar part del Circuit de Curses de la Selva que forma part del circuit gironí i català. Aquest fet li dóna una ressò molt gran a tot Catalunya i nosaltres sabem que venen atletes de tot Catalunya”.

El matí va arrencar quan faltaven vint minuts per les deu del matí. Els diferents recorreguts es van realitzar al voltant de les instal·lacions del CNO. El Cros va comptar amb un total de quinze sortides, classificades segons la categoria dels atletes.

En sènior masculí, Hamid Kaboubi va obtenir la primera posició, amb un temps de 27 minuts i 29 segons, tot i que el Sub23 Abderrahim Ougra va aconseguir una millor marca, amb 25 minuts i 34 segons. En sènior femení, es va imposar Paula Fabregat, amb 20 minuts i 1 segon, encara que la Sub20 Laura Rodríguez, va obtenir un temps de 17 minuts i 57 segons.

Josep Maria Roure, coordinador atletisme CN Olot: “Aquest any, a diferència de l’any passat que va venir un atleta olímpic, no hem aconseguit cap gran figura, perquè la seva preparació va enfocada d’una altra manera i no els hi ha encaixat en el seu calendari. Fora d’això, la participació mitjana ha estat bé, correcta”.

El lliurament final de premis va comptar amb la presència de personalitats polítiques, com l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el Regidor d’Esports, Aniol Sellabona.

Deixa un comentari