Centenars de garrotxins omplen 7 autobusos per assistir a la manifestació de Barcelona

Aquest dissabte al matí, centenars de garrotxins s’han desplaçat fins a la capital catalana per assistir a la manifestació d’aquesta tarda contra la sentència del judici del procés.

A 2/4 de 12 del matí, els 7 autocars plens a vessar organitzats des de les entitats sobiranistes, han sortit des de l’estació de la TEISA d’Olot.

Enric Solé, manifestant: Baixem a Barcelona per manifestar el rebuig que tenim contra la sentència, l’opressió del jovent a les manifestacions i vagues que han fet. És el seu futur i el país que els hi deixem. Nosaltres considerem que cal col·laborar amb ells i alhora ser-hi nosaltres perquè el que ens estan fent, és totalment injust.

Des de l’organització, han volgut ser previsors i anar augmentant els autocars a mida que augmentaven les inscripcions. De fet, s’espera que la manifestació sigui multitudinària.

També, des dels diferents pobles de la comarca s’han organitzat independentment tant amb autobusos com en cotxes particulars per assistir-hi.

Sota el lema ‘Mobilitzem-nos per la llibertat’, la marxa denunciarà la repressió de l’estat espanyol just després d’haver-se publicat la sentència contra el procés. La capçalera de la manifestació se situarà a la cruïlla del carrer Marina amb el carrer Ramón Turró a les 5 de la tarda, des d’on baixarà fins a l’avinguda d’Icària on hi haurà situat l’escenari.