Desenes de nens i nenes gaudeixen de la Castanyada organitzada pel CIT al Firal d’Olot

Aquest dissabte a la tarda, el Firal d’Olot s’ha omplert de castanyes i moniatos. I es que des del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, han volgut retre homenatge a la nostra festa de la tardor: la castanyada. Una celebració tradicional que cada vegada més resta eclipsada per tradicions d’altres països com ara el Halloween anglosaxó.

Adela Moya, vicepresidenta Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT): De vegades sempre parlem del Halloween, que ja està bé i ha d’haver-hi de tot. Però les nostres petites tradicions que no es perdin. Per això em va fer molta il·lusió dedicar-ho als nens petits, amb la típica castanyera de tota la vida.

A més, amb la col·laboració de la Dolors Arqué, desenes de nens i nenes restaven embadalits tot menjant castanyes de La Castanyera, i escoltant els seus fantàstics contes amb la presència d’una autèntica castanyera.

x