La UE Olot troba el gol i s’imposa al Nàstic de Tarragona en un gran partit (2-1)

La UE Olot ha plasmat al terreny de joc el bon nivell de joc que Raúl Garrido insisteix setmana rere setmana que té l’equip. Victòria per 2 a 1 a casa davant el Nàstic de Tarragona, que ha demostrat la seva millor versió.

Sense Blázquez, lesionat, Garrido ha plantejat un 11 amb Aspar de titular. Des dels primers minuts els olotins han anant a buscar el gol i han disposat de bones ocasions. El gol ha arribat ben aviat, al minut 15, a resultes d’una contra i una pilota ben recollida per part d’Héctor Simón. El Nàstic, però, ha apretat i ha posat a prova a Pol Ballasté, novament atent i aturant-t’ho pràcticament tot. A pocs minuts del descans Pedro Martín ha aconseguit un gol en una jugada amb possible fora de joc, aprofitant la mitja sortida de Pol Ballesté.

La segona part ha començat reclamant un penal sobre Kilian els locals. Els dos equips seguien intentant-t’ho, però ha estat Carles Mas l’únic en trobar la recompensa, en jugada a pilota a parada i fent un autèntic golàs de xilena des de l’interior de l’àrea petita. Un Olot pressionant en tot moment, fins i tot després d’acabar les jugades els jugadors corrien a defensar de cop, com José Antonio soler en aquesta jugada. Ja a les acaballes del partit els visitants han reclamat mans dins l’àrea de la UE Olot que l’àrbitre no ha xiulat. Ballesté ha estat novament providencial al final del partit, per certificar els 3 punts.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Avui hem tingut aquesta sort que ens n’han entrat dos. M’agrada de l’equip que hem estat regular i ens podíem haver vingut avall amb el gol al final de la primera part i no. Aquesta victòria ens ajuda a mirar-nos més de lluny el descens. És una alegria però això continua. L’equip juga molt bé a futbol, hem tingut un desencert que ens ha penalitzat, però l’equip té la il·lusió per donar-li la volta a aquesta situació.

Xavi Bartolo, entrenador Nàstic Tarragona: És el millor Nàstic que hem vist fins ara, però ens ha faltat el resultats. Hem tingut més arribades, les ocasions més clares, hem set un pèl millor que el rival i la manca d’encert i una jugada d’estratègia ens han fet perdre: un càstig molt dur. Jugàvem davant un molt bon equip però, ho sabíem.

Carles Mas, jugador UE Olot:  Fer un gol és motiu d’estar content i més si dona el tres punts. Sabem que a pilota aturada hem d’aprofitar-ho i generar perill.

Amb aquesta victòria els jugadors de Raúl Garrido es situen 10ns a la lliga després de 10 jornades, a cinc punts de les posicions de play-off d’ascens i 3 per sobre del descens. La setmana que ve visitaran l’Ejea.

x