Una cassolada al Parc de les Móres es converteix en una manifestació pel centre d’Olot

Aquest divendres al vespre, més d’una vintena de persones s’aplegaven al Parc de les Mores on s’havia organitzat una cassolada.

Un cop allà i després de repicar entre cassoles i xiulets, s’han dirigit cap al carrer tallant un tram de l’avinguda Sant Jordi, baixant per la carretera de Santa Pau fins a arribar al bell mig d’Olot, al carrer Mulleras on s’hi anava afegint gent.

Adriana Blanch, manifestant: Venim perquè un dia més estem reivindicant els drets i les llibertats de tothom, dels que estan tancats i però també dels que som a fora i volem expressar-nos i no ens deixen.

Un petit aperitiu del que serà demà la manifestació multitudinària que tindrà lloc al carrer Marina de Barcelona, per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem i de la que s’espera una gran participació.