El CEF Bosc de Tosca presenta els 26 equips i 300 jugadors per aquesta temporada

Aquest cap de setmana un dels equips de futbol més nombrosos de la comarca, el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, va fer la presentació oficial dels diferents equips per aquesta temporada, amb uns 300 jugadors. L’acte es va dur a terme aquest diumenge a les seves instal·lacions, coincidint que en aquesta jornada el primer equip jugava a casa unes hores més tard.

Xevi Cros, president CEF Bosc de Tosca: Hem fet la presentació dels 26 equips del CEF Bosc de Tosca. Hem aprofitat fer-ho el diumenge perquè jugava el primer equip, i la veritat és que ha sigut un èxit perquè hi ha hagut molta assistència. Un club on els nanos vinguin, s’ho passin bé, i a part de competir, gaudeixin del futbol.

La jornada va acabar d’allò més festiva, amb la victòria del primer equip per 2 a 0 davant el Camprodon, en el partit corresponent a la 8a jornada de lliga a la Segona Catalana.