La nova organització de la Volcanolimits, satisfeta de la rebuda que ha tingut l’edició d’enguany

Diumenge Les Planes d’Hostoles va acollir una nova edició de la prova de BTT Volcanolimits, que enguany ha tingut un valor especial, després que l’Ajuntament d’aquest municipi garrotxí i una sèrie de voluntaris salvessin l’edició in extremis després de la renúncia per part d’Ibersport d’ocupar-se de la organització.

Marc Puig, regidor de promoció econòmica Aj. Les Planes d’Hostoles: L’empresa que ho portava ens van dir que ja no es sentien prou motivats per fer aquesta prova, i nosaltres vam veure que era una oportunitat pel poble, perquè de fet tenim un 100% d’ocupació durant aquest cap de setmana en els establiments. I de seguida ens hi vam ficar i vam buscar voluntaris, i a treballar per salvar-la. Per haver-ho agafat amb dos mesos d’antelació estem molt contents de la resposta que hem tingut.

Un total de 200 van ser els participants per a les dues proves que recorrien la Vall d’Hostoles, una de 50 quilòmetres i una altra de 40, i que van vèncer Ricard Calmet, Jordi Villegas i Helena Rodríguez. De fet, de cares a l’any que ve, els nous organitzadors tenen previst escurçar la prova curta, per tal d’atraure més participants.

Marc Puig, regidor de promoció econòmica Aj. Les Planes d’Hostoles: De cares a l’any que ve sí que hi haurà més diferència de quilòmetres. Es mantindrà el quilometratge de la llarga, però el de la curta es reduirà perquè pugui venir més gent.