Recullen centenars de signatures contra la pujada de l’IBI i la taxa d’escombraries a Olot

Almenys tres comerços de la ciutat d’Olot han estat recollint signatures en les últimes hores en contra de la pujada d’impostos que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot porta avui a aprovació amb  les noves ordenances fiscals. La iniciativa prové d’un col·lectiu de veïns de la ciutat que s’ha organitzat a través de les xarxes socials.

Carme Guardiola, comerciant i impulsora: Tot aquest temps que no ha vingut ningú, he tingut temps de fer comptes i ja estava preocupada per la pujada de l’IPC. De sobte veig aquest titular i penso, s’ha de sobreviure, s’ha de fer alguna cosa perquè sinó seria inviable la meva botiga i penso que més.

Aquest dilluns a la tarda es van poder veure cues per signar en un establiment del carrer Antoni Llopis d’Olot. Els impulsors de la recollida, que busca donar més força a possibles al·legacions, asseguraven que ja han superat les 500 firmes, i que entre elles hi ha les de representants dels partits de l’oposició.

Carme Guardiola, comerciant i impulsora: El que espero és que aquests partits facin el pas, el tràmit que toqui fer, perquè jo no sé quin és. Però sí recolzar-los amb aquestes signatures i que tinguin més força.

Aquest dimarts preveuen una concentració ciutadana davant l’Ajuntament d’Olot coincidint amb l’inici del ple a les 18h de la tarda.

x