Una vintena de persones realitzen una acció de protesta a l’entrada de la comissaria de la Policia Municipal d’Olot

Ahir al vespre com ja fa 101 dilluns, un grup de persones van tornar a concentrar-se davant de l’Ajuntament d’Olot en contra de la sentència. Que com ja és habitual, l’acte va realitzar-se entre música, parlaments, el cant dels segadors i crits de ‘llibertat presos polítics’.

Seguidament, un grup de joves van presentar Garrotxa Respon, una plataforma local de la comarca que te com a objectiu coordinar la resposta ciutadana a la sentencia del Tribunal Suprem contra els líders independentistes.

La concentració va desplaçar-se fins a la Policia Municipal, on una vintena de persones van ensabonar amb ‘Fairy’ l’entrada de la comissaria en protesta contra la repressió i la intimidació policial en les mobilitzacions posteriors a la resolució de la sentència.

Albert Bantí, ANC Olot: Tenien ganes de rebel·lar-se contra això i demostrar que no tenen por. Per això han fet una acció amb Fairy, aquesta broma fàcil que tenim ara que va crear en Millo, doncs l’han vingut a fer aquí. Les entitats sobiranistes reconeixem perfectament el seu dret a protestar i els recolzem, perquè tenen tot el dret a protestar d’una cosa que consideren injusta, perquè els van espantar en un moment que no els havien d’haver espantat, i ara com aquell qui diu, s’hi ha tornat.

Aquesta acció estava organitzada per la coordinadora d’organitzacions i entitats independentistes de la comarca Garrotxa Respon, junt amb les Joventuts d’Esquerra Republicana d’Olot, ANC Olot, La Forja, el sindicat d’estudiants dels països catalans i ADL Garrotxa.