Aleix Domènech tanca la temporada amb dues victòries al Super Sprint de Sevilla i ja posa la mirada en l’esquí de muntanya

Aleix Domènech va tancar, aquest cap de setmana, la temporada amb una doble victòria al SuperSprint de Sevilla, en les modalitats de clubs i per parelles, amb el Fasttriatlon, obtenint també la segona posició a la general per equips havent arribat al final de la lliga.

Aleix Domènech, triatleta: Ha Sigut un cap de setmana rodó, eren les dues últimes jornades de la lliga de primera divisió, i anàvem en tercera posició, i vam poder guanyar les dues últimes jornades (relleus en parelles i Super Sprint) i vam poder escalar fins a la segona posició de la general de la lliga. Molt content de poder acabar aquesta temporada amb una doble victòria.

Amb l’arribada de l’hivern, Domènech reprendrà els entrenaments en forma d’un altre esport, com ja havia fet altres temporades. Canviarà les bambes de córrer, la bicicleta i el banyador pels esquís, per practicar esquí de muntanya; modalitat amb la qual ja ha sigut campió de Catalunya i d’Espanya en diverses categories. Què li aporta l’esquí de muntanya?

Aleix Domènech, triatleta: Havia fet un parell d’any a l’hivern a fer esquí de muntanya, i m’anava molt bé. Aquest he decidit tornar-hi a veure si va igual de bé. Crec que és un esport que va bé perquè el practiques en alçada, amb el qual ajuda als globuls vermells i aquests temes biològics, també per desconnectar, treballar altres músculs. Sempre ens agrada competir i penjar-nos el dorsal, i suposo que sí, seran entrenaments i competicions d’esquí de muntanya.

De cares a la temporada que ve Aleix Domènech es proposa seguir gaudint del triatló, a més continuar lluitant pels campionats d’Espanya i fer-se cada dia més un lloc a les competicions internacionals.