El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc inicia una nova etapa amb l’objectiu de treballar des de la base

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc viu, des d’aquesta temporada, una nova etapa de la seva existència. Després d’uns darrers anys amb una generació de jugadors que van arribar a portar el primer equip masculí a la Primera Catalana, i que en l’última temporada jugava a tercera, enguany el club ha decidit baixar de categoria per preparar a la nova formada de jugadors que lluitarà per portar el primer equip el més lluny possible.

Xevi Sala, membre junta Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc: Després d’una època esplèndida, tot té el seu temps, i ja ens ha passat. És difícil tenir una generació de jugadors com la que hem tingut. I ara el que hem de fer es treballar la base, i estem molt satisfets de la fina que estem fent. Bé, la salut del club jo penso que és magnífica, a un altre nivell que anys enrere, però l’ambient és fantàstic i els pocs equips que tenim, els tenim ben cohesionats.

Actualment són 6 els equips amb què compta el club. Precisament aquest cap de setmana el Sènior A iniciava, a casa contra el Begur, la segona fase de la lliga territorial, que en cas d’acabar en les primeres posicions els donaria la possibilitat de lluitar per l’ascens. El partit va acabar amb derrota per un ajustat 54 a 60.