La Residència la Tardor celebra la Castanyada al ritme de l’acordió diatònic

Les castanyes i els moniatos encara fumejant, l’olor dels panellets damunt la taula i la llum de mitja tarda entrant per les finestres dins la sala de la Residència La Tardor plena de gom a gom per celebrar la castanyada al ritme de les cançons de la Carme i en Joan amb l’acordió diatònic.

Teresa Farrarons, terapeuta ocupacional: Cada temporada celebrem les festes que toquen i avui toca la Castanyada, Tots Sants, panellets, moniatos i festa. Fem ball amb l’acordió diatònic d’en Joan i la Carme que són cançons tradicionals i populars de tot el Pirineu.

Ahir els residents del centre van poder gaudir un any més de la Castanyada entre les cançons catalanes conegudes arreu del territori.

Teresa Farrarons, terapeuta ocupacional: Els panellets, les castanyes, els moniatos, ja veus que les castanyes fumegen acabades de fer, és genial. Aquest any encara fa una mica de calor però seran bones.

La Residència La Tardor es va avançar a la celebració, però continuaran gaudint de la Castanyada amb més panellets durant la Diada de Tots Sants.

x