L’olotí Dani López presentarà el seu últim treball a la Sala El Torín

Aquest dijous a les 10 del vespre, la Sala El Torín acollirà el concert de Dani López Quartet, on presentarà el seu últim treball dirigit i produït per ell mateix.

Dani López, músic: Fins ara he estat treballant per projectes que m’encarregaven. Al gener de l’any passat quan estava involucrat en molts projectes vaig decidir que havia de trobar l’espai per fer el que realment volia ensenyar a la gent. Aleshores amb aquest concert, tot són temes meus que he anat escrivint aquests últims 4 anys i em fa molta il·lusió que la gent d’aquí Olot ho pugueu escoltar.

Les influències jazzístiques i pròpies de la música contemporània i experimental vesteixen les peces d’aquest treball, que incorpora nous sons a través de sintetitzadors i vocoders. El contrabaix, la bateria, el saxo i la flauta travessera ens embolcallaran amb cançons escrites i autèntics jocs d’improvisació.

El compositor, saxofonista i arranjador olotí, ha escrit diverses obres per formacions de cambra i orquestra, interpretades arreu de Catalunya i ciutats com ara Londres o Tòquio i com a saxofonista, ha guanyat diversos concursos de renom internacional.

Deixa un comentari