Aquest diumenge la Vall de Bianya acollirà la 2a edició de la Romànic Bike Extrem

Aquest diumenge torna la Romànic Bike Extrem a la Vall de Bianya amb la seva segona edició i prop de 200 participants ja inscrits. Enguany el recorregut ha variat respecte la primera edició, tot i que s’ha intentat seguir amb el mateix nivell de dificultat tant en la marxa llarga de 58km com en la curta de 34.

Xevi Guinart, organitzador: Sortirem igualment de l’Hostalnou de Bianya, del camp de futbol, la llarga i la curta aniran juntes fins el quilòmetre 21, passaran pel Mas Farró i per la cresta dels túnels de Capsacosta, els travessarem i anirem direcció del coll de Capsacosta passant per la carena del Puig Sacreu, ens enfilarem fins a Pigdou amb unes vistes espectaculars de tot l’entorn, els de la llarga tornaran i els de la curta baixaran cap a Sant Salvador i directe cap a Hostalnou de Bianya.

Batec Garrotxí són un grup d’amics amants de l’esport i la natura i, sobretot, dels corriols i desnivells que ofereix el paisatge de l’Alta Garrotxa, de manera que l’essència de la primera Romànic Bike Extrem ha seguit en aquesta nova edició.

Carles Riera, organitzador: En general la quantitat de corriol que arriba a haver-hi és el que més ens agrada als membres del Batec, que és endinsar-nos amb la btt pel mig del bosc i buscar sempre corriols. Això és una cosa que tant l’any passat com aquest mirem de respectar-ho, que hi hagi molta quantitat de corriol.

Amb prop de 200 corredors ja inscrits la Romànic Bike Extrem pretén consolidar-se com una de les curses MTB referents de la comarca.